Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

2020-05-28

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Tájékoztató iskolai gyermekétkeztetés 2020.06.02-től

 

Tisztelt Szülők!

 

Az iskolák 2020. júniusi működéséről szóló 220/2020. (V. 22.) Korm.rendelet alapján az iskolai gyermekétkeztetésben 2020. június 2-től bevezetett rendről az alábbi tájékoztatást adom:

  • azoknak, akik igénybe veszik az iskolai ügyeletet, felügyeletet, azaz az intézményekben bent tartózkodnak, biztosítjuk a napi háromszori étkezést a szülő igényei szerint. Kérjük, hogy azon tanulók esetében, akik a veszélyhelyzet alatt korábban még nem vették igénybe az iskolai ügyeletet (azaz nem étkeztek, vagy az ebédet elhordták), szíveskedjenek két példányban kitölteni a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványt, és juttassák el számunkra:

–        szkennelve vagy fényképként az Intézményszolgálat e-mailcímére (titkarsag.isz@externet.hu)küldjék meg, vagy 

–        postai úton az Intézményszolgálat székhelyére juttassák el, vagy

–        az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.), a portán kihelyezett dobozba adják le.

Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon, ahol személyes egyeztetést is tudnak kezdeményezni.

Amennyiben az iskolában jelezték, hogy igénybe kívánják venni az ügyeletet, de a fenti, gyermekétkeztetésre vonatkozó nyilatkozatot még nem töltötték ki, akkor mindaddig, amíg a nyilatkozat kitöltve nem jut el az Intézményszolgálathoz, a veszélyhelyzet előtt, a tanév során utoljára leadott étkezést igénylő nyilatkozatnak megfelelően biztosítjuk az étkezéstípust (tízórai, ebéd, uzsonna).

  • Az általános iskolások és középfokú oktatásban résztvevők esetében 2020. június 15-ig továbbra is biztosítjuk a korábbi gyakorlatnak megfelelően a napi egyszeri meleg étkezést (ebéd) azon tanuló számára, aki nem tartózkodik bent az intézményben. A napi egyszeri étkezés igénylése szintén a „Szülői nyilatkozat étkezésről új oktatási rend ideje alatt – iskola 2020.04.01” megnevezésű nyomtatványon történik. Kérjük, hogy új igény, vagy változás esetén két példányban, a fenti módok valamelyikén juttassák el az Intézményszolgálat részére.
  • Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 12:00-ig beérkezik az Intézményszolgálathoz, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 12:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.
  • A napi egyszeri meleg étkezés elhordási lehetősége 2020. június 16-tól megszűnik.
  • 2020. június 2-től az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban is van lehetőség a térítési díjak fizetésérekészpénzzel és bankkártyával egyaránt.

 

Megértésüket köszönjük!      

Bencsik Zsolt                 

igazgató                     

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Nagyon sok javaslat érkezett: Szolnok hőseit díjazták a városházán

2021-09-02

Szalay Ferenc polgármester nyáron tette közzé a Szolnok Hőse felhívást, melynek célja az volt, hogy tükrözze azt a széles társadalmi összefogást és ezen belül egyes személyek, illetve közösségek erőfeszítéseit, amelynek köszönhetően együttes erővel sikerült felülkerekedni a pandémia első, második, illetve harmadik hullámán.

Átadták a legrangosabb városi díjakat

2021-09-02

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szerdán este a Szolnok díszpolgára cím mellett számos elismerést vehettek át az érintettek. 

Koszorúzás Szolnok napja alkalmából

2021-09-01

Évek óta hayomány, hogy Szolnok napja alkalmából a város több pontján is koszorúznak. Az idei első alkalom a Széchenyi lakótelepen volt, ahol a Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sportegyesület szervezett megemlékezést.

Kezdődik a Horog út felújítása

2021-08-31

Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program. 2021. szeptember 1-én, szerdán megkezdődnek a Horog út útfelújítási munkái. Az építési munkák több építési ütemben valósulnak meg, időszakos forgalomkorlátozásra is számítani kell.

Ebek kötelező veszettség elleni védőoltása

2021-08-31
Az ebek 2021. évi kötelező védőoltása Szolnok városában az alábbi helyeken és időben kerül végrehajtásra.