Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályázatok

2020-06-24

A közterek újranyitásához kapcsolódó közösségi és kreatív kezdeményezések támogatására

Az ötletpályázat célja, hogy támogassa a közösségi és kreatív kezdeményezéseket, amelyek kapcsolódónak a pandémia által megváltozott köztérhasználathoz. Átalakulóban vannak a városok, így az is, hogy hogyan használjuk ezentúl a közösségi tereket, parkokat vagy épp a saját épületünket. 

2020-05-05

Az én üzenetem - online rajz- és coVIDEÓ pályázat indul

Az online rajz- és videópályázat célja, hogy bemutassa azokat a pozitív példákat, melyek a koronavírus-járvány árnyékában megváltozott életünk védelmét szolgálják. Olyan pályázatokat várunk rajz- illetve videó kategóriákban, melyek megmutatják a járvány elleni védekezés sajátos megoldásait.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app