Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Segélyszervezetek

Segélyszervezetek szolnoki intézményei

 • Egyenlő Bánásmód Hatóság
  Ha úgy érzi, hogy védett tulajdonsága miatt kedvezőtlenebb bánásmódban részesül, mint más, hasonló helyzetben lévő személy, akkor keresse fel a hatóságot. Az EBH eljárást akkor indíthat, ha a jogsértésről való tudomásszerzéstől számított egy év és a jogsértés bekövetkezésétől számított három év még nem telt el.
  A joghatályos kérelmeket ügyfélfogadási időben személyesen, továbbá postai kézbesítéssel és elektronikusan az ügyfélkapun keresztül fogadja a hatóság.
  Jász-Nagykun-Szolnok megye
  Dr. Kormányos Nóra
  06 20/251-5192
  nora.kormanyos@gmail.com
Ügyfélfogadás hétfőnként 9-13 óra között a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házban(5000 Szolnok, Kossuth Lajos u. 2.-Megyeháza)

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app