Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Indul az új nevelési év az óvodákban is

 • Indul az új nevelési év az óvodákban is
 • Indul az új nevelési év az óvodákban is
 • 2021-08-30

  Szeptember az óvodákban és az iskolákban is egy új év kezdete, új feladatokkal és kihívásokkal. Hétfőn délelőtt a Szolnok Városi Óvodák a Campuson tartotta a 2021/22-es nevelési évének nyitó értekezletét, az előttük álló feladatokat Szamosfalviné Törőcsik Ibolya igazgató-helyettes ismertette.

  A rendezvényen Ferenczné Teleki Éva nyugdíjba vonuló igazgató is szólt egykori kollégáihoz. A volt intézményvezető sikeres évtizedeket tudhat maga mögött, vezetésével egy kiválóan működő rendszer épült ki.

  Szalay Ferenc polgármester a város nevében mondott köszönetet az óvodapedagógusok pandémia alatti helytállásáért, és szólt arról is, hogy folytatódik az óvodafelújítások/építések sora Szolnokon. Ezúttal a Krúdy Gyula úton, illetve a Vízpart körúton épül két ovi.

  Kiemelte az intézményekben folyó kiváló szakmai munkát is, melynek eredményeként jól felkészített gyerekek lépnek tovább az iskolákba.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Nagyon sok javaslat érkezett: Szolnok hőseit díjazták a városházán

  2021-09-02

  Szalay Ferenc polgármester nyáron tette közzé a Szolnok Hőse felhívást, melynek célja az volt, hogy tükrözze azt a széles társadalmi összefogást és ezen belül egyes személyek, illetve közösségek erőfeszítéseit, amelynek köszönhetően együttes erővel sikerült felülkerekedni a pandémia első, második, illetve harmadik hullámán.

  Átadták a legrangosabb városi díjakat

  2021-09-02

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szerdán este a Szolnok díszpolgára cím mellett számos elismerést vehettek át az érintettek. 

  Koszorúzás Szolnok napja alkalmából

  2021-09-01

  Évek óta hayomány, hogy Szolnok napja alkalmából a város több pontján is koszorúznak. Az idei első alkalom a Széchenyi lakótelepen volt, ahol a Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sportegyesület szervezett megemlékezést.

  Kezdődik a Horog út felújítása

  2021-08-31

  Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program. 2021. szeptember 1-én, szerdán megkezdődnek a Horog út útfelújítási munkái. Az építési munkák több építési ütemben valósulnak meg, időszakos forgalomkorlátozásra is számítani kell.

  Ebek kötelező veszettség elleni védőoltása

  2021-08-31
  Az ebek 2021. évi kötelező védőoltása Szolnok városában az alábbi helyeken és időben kerül végrehajtásra.