Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Vasútmodell Kiállítás

Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt március közepén a Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításra, ahol a látogatók nemcsak Szolnok város vasúttörténetét és a vasút közlekedéstörténetét, valamint az 1846-tól napjainkig közlekedő mozdonyokat ismerhetik meg, hanem igazi vasutas ereklyéket és a hazai vasútvonalak kicsinyített mását is megtekinthetik, sőt, Magyarország leghosszabb terepasztalát is láthatják! A legkisebbeket pedig Lego-terepasztal, szimulátorok, kézműves foglalkozás, ugrálóvár és városnéző kisvonat várja.

National Exhibition of Model Railways and Railway History in Szolnok

The organisers welcome all the visitors at the National Exhibition of Model Railways and Railway History in Szolnok in the middle of March, where they can get to know not only the railway and railway traffic history of Szolnok and the engines used from 1846 to the present day, but they can also see real railway relics and the local railway lines in miniature. In addition to all that, the longest plotting board of Hungary is also on display there. Furthermore, a Lego plotting board, simulators and craft workshops, and not just that, but also a bouncing castle and a small sightseeing train are provided for young children. 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app