Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Utazás Kiállítás

Szolnoki Utazás Kiállítás, Otthon és Kert Expo, Feminális

Mindhárom tavaszi rendezvény szórakoztató családi program, segítség a szabadidő hasznos eltöltéséhez, az utazás megtervezéséhez, a trendi, modern lakásfelszerelési termékek megismeréséhez és az egészséges életmódra neveléshez, s nem utolsó sorban a divat világában való könnyebb eligazodáshoz.

Travel Exhibition, Home and Garden Expo, Women’s Festival

All of these three spring events are meant to be entertaining family programmes. They help to spend free time in a useful way, they give assistance in planning a holiday, getting to know trendy, modern items for the house and also they help with healthy lifestyle education, and last but not least, they help to find our way in the world of fashion.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app