Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Turisztikai kiadványok

Büszkék vagyunk, hogy városunk, a 2016-ban kiadott Pont Szolnok kiadvány mellett, immár a Pont Fesztivál és Pont Szállás kiadvány kiadását is a 2017-es év marketing tevékenységének egyik kiemelkedő produktumaként jegyezheti.

A pont szolnok kiadvány elkészítését követően szükségszerűvé váltak olyan kiadványok megjelenései is, melyek a szolnoki turizmus élénkítését segítik elő.
Ezen elgondolás első lépéseként született meg a megyeszékhely kiemelt rendezvényeit tartalmazó Pont Fesztivál kiadvány, valamint a szálláshelyeket megjelenítő Pont Szállás kiadvány:

Pont Fesztivál kiadványunkban, Szolnok turisztikai szempontból vonzó, kiemelt fesztivál, illetve nagyrendezvény kínálatát szedtük egy csokorba össze, figyelembe véve a hozzánk látogató kedves vendégek különböző érdeklődési körét.

Pont Szállás kiadványunkkal segítséget kívánunk nyújtani a Szolnokra érkezők szálláshely választásában, mindenki megtalálhatja benne a számára, városunkban lévő legmegfelelőbb szállodát, panziót, de vendégházat is.

A Pont Szolnok kiadvány pedig egy olyan turisztikai iránytű, mely pontos kalauza lehet bárkinek, aki a megyeszékhelyre érkezik, s nálunk rövidebb vagy hosszabb időt szeretne eltölteni.
A kiadvány egyszerre informál és ad hasznos tanácsot, miközben megmutatja mindazt a szépséget, ami városunkat jellemzi, s melyre mi szolnokiak oly büszkék vagyunk.

Lapozzanak bele kiadványainkba, a bennük szereplő képeken keresztül érezzék jól magukat a Tisza fővárosában, s reméljük, a képek láttán Önök is úgy gondolják, hogy érdemes Szolnokra jönniük, s akár több napot is nálunk tölteniük.  

Amennyiben ellátogatnak hozzánk, úgy kívánjuk, hogy érezzék jól magukat nálunk, találják meg az Önöknek tetsző programot, s találkozzunk minél hamarabb újra itt, a Tisza fővárosában!

 

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app