Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tulipán Szálló

A Tulipán Szálló Szolnok belvárosában, ideális, csendes utcában helyezkedik el a Magyar út 15. szám alatt, ahonnan nemcsak a városközpont, de a Tiszaliget is 10 perc sétával könnyen elérhető.

A családias hangulatú szállóban a romantikus és vintage stílus mellett, eredeti magyar korhű bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett, régmúltat idéző, kiválóan felszerelt szobákkal várják a pihenni vágyó vendégeket.

A szállóban található egykori bálterem helyén került kialakításra az étkező, mely nemcsak a reggelik elfogyasztásának, de 20-40 fős esküvők, családi, baráti és céges rendezvények megtartásának is kiváló helyszíne.

5000 Szolnok, Magyar út 15.
www.tulipanszallo.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app