Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Trojka Hotel és Panzió

Trojka Hotel és Panzió

A Trojka Hotel és Panzió Szolnok egyik rekreációs területén, a Tiszavirág gyalogos és kerékpáros híd lábánál helyezkedik el, a Tiszaligetben.

Vállalják családi, baráti, vállalati rendezvények, előadások lebonyolítását.
Az állatbarát, légkondicionált szálláshely hotel,- és a panzióhoz tartozó szobáival, fedett medencéjével, pezsgőfürdőjével és szaunájával sok szeretettel várja leendő vendégeit.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

www.trojka.hu

Trojka Hotel and Pansion

Trojka Hotel and Pansion is located in one of Szolnok’s recreation areas, at the foot of Tiszavirág foot- and cycling Bridge in Tiszaliget.

The hotel offers to arrange and carry out occasions for families and friends as well as business events and lectures. The pet-friendly, air-conditioned accommodation facility with the rooms belonging to the hotel and pansion, with a covered swimming pool, a jacuzzi and a sauna warmly welcomes its guests.

Reserve now!

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

www.trojka.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app