Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Töltse le mobil alkalmazásunk!

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az elmúlt hónapok során kifejlesztette a SzolnokApp mobil applikációt. Az alkalmazás mind a turisták, mind a szolnoki lakosok szempontjából hasznos eszköz, hiszen a felhasználók aktív mobil internetkapcsolatot és helymeghatározást igénylő mobiltelefonjuk segítségével, mobil applikáción keresztül kaphatnak tájékoztatást a városi hírekről, közösségi programokról, Szolnok turisztikai látnivalóiról. A "Városőr" alkalmazás célja, hogy a lakosság jelzései alapján a városüzemeltetéssel kapcsolatos bejelentéseket leegyszerűsítse, felgyorsítsa.

Az alkalmazást Android és iOS (iPhone) rendszerre egyaránt kifejlesztettük, mely program boltokból ingyenesen, a SzolnokApp kifejezésre keresve egyszerűen letölthető.

A kiváló lehetőséget biztosít a városba érkezőnek arra, hogy csupán a telefonját a kezében tartva elérhesse a város turisztikai kínálatát, legyen az Szolnok egy nevezetessége, egy, a városban megrendezésre kerülő kulturális-, vagy sportprogram, egy jó hely, ahol egy finom ebédet, netán egy ízletes kávét fogyasztana, vagy egy kényelmes szállás, ahol nemcsak egy éjszakára, de több napra is megpihenhet.

Ebben az alkalmazásban Önhöz mérünk mindent, Ön áll a középpontban.
Induljon el, fedezze fel a várost! Megmutatjuk, hogy egy-egy különleges helyre hogyan, mennyi idő alatt juthat el.

Ügyeltünk arra is, hogy egyszerű, könnyen kezelhető formában böngészhesse mobilján város vendéglátó helyeit, szolgáltatásait, programjait, híreit.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Szolnoki programok, illetve a várossal kapcsolatos lehető legfrissebb információk, hírek tekintetében az oldalon tájékozódjon először, sőt, célunk, hogy ne csak a város tájékoztassa a használót, hanem a használó is a várost.

Ezen elgondolásra, a kölcsönösség elvére építve született meg a program Városőr funkciója.

A SzolnokApp része a "Városőr" alkalmazás, melynek célja az állampolgárok bevonása a helyi területek gondozásába. Az alkalmazással a lakosok könnyedén bejelenthetik a közterületen tapasztalható hibákat, ezzel is segítve a városkép szépségének megtartását. A bejelentés a Polgármesteri Hivatal illetékes osztályára fut be. 

Az alkalmazást elindítva, az első bejelentésnél név és elérhetőség megadása szükséges, melyek a kapcsolattartást szolgálják.

A bejelenthető hibák köre:

- út, kerékpárút;

- játszótér;

- zöldterület;

- köztisztaság;

- utcabútor;

- csatorna;

- egyéb hiba.

Bejelentésnél az alkalmazás a telefon gps-ét kihasználva rögzíti a hiba helyét. A bejelentéshez képet és leírást is lehet csatolni, ami megkönnyíti az ügyintézők munkáját a hiba azonosításában.

Mindebből is látszik, hogy egy komplex, számos területre kiterjedő applikációt hoztunk létre.

Töltse le Ön is, s vegye kezébe a várost!

Az alkalmazás letöltése és használata a felhasználó számára díjmentes, a teljes feltöltött tartalom szabadon elérhető. A letöltésre az AppStore-ból és az Android Market-ről van lehetőség. A program letöltése és használata során generálódó adatforgalom a felhasználó mobil díjcsomagjában meghatározott módon kerül kiszámlázásra saját mobilszolgáltatójától.

 

 

http://info.szolnok.hu/hirek-m281/szolnokapp-n7470

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app