Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tiszaliget Apartman Hotel Hostel

A Tiszaliget Apartman | Hotel | Hostel szálló a megyeszékhely egyik rekreációs területén, a város tüdejében, a Tiszaligetben, a Liget- termálstrand és élményfürdő, a Neumann János Egyetem, illetve számos sportlétesítmény közvetlen szomszédságában található.

Légkondicionált, két hálószobával, konyhával, mosógéppel, televízióval és internettel felszerelt, hónapokra is bérelhető apartmanjaik hosszabb időtartamú tartózkodásra is kiválóan alkalmasak.

A kettő-, három-, illetve négyágyas, modern kialakítású szobák szintén légkondicionáltak, s minden igényt kielégítő eszközökkel felszereltek.

Kiváló szálláshelyszínéül szolgál bárki-, akár különféle sportklubok sportolói-, esküvőre érkező vendégek-, csoportok tagjai elszállásolásának.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány
www.tiszaligetapartman.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app