Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Szolnokon, a Tisza partján elterülő Verseghy Park, a Szigligeti Színház, valamint a Verseghy Ferenc Gimnázium közvetlen szomszédságában található a Tisza Szálló és Gyógyfürdő.

A szálloda neobarokk stílusú épülete és berendezése máig őrzi a régmúlt emlékeit.

A Tisza folyóra és a színházra néző szobák három emeleten, és három-féle kategóriában hivatottak a vendégek igényeit minél jobban kielégíteni.

A szálloda fő vonzereje a gyógyfürdő, mely több, mint 900 méter mélyről feltörő gyógyhatású termálvizével várja leendő vendégeit.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Verseghy park 1.

www.hoteltisza.hu

Tisza Hotel and Thermal Bath

In Szolnok the Tisza Hotel and Thermal Bath is located near Verseghy Park, Szigligeti Theatre and Verseghy secondary grammar school on the bank of the Tisza.

The Neo-Baroque style of the hotel building still preserves the memories of the past.

The rooms overlooking the river Tisza and the theatre are available on three floors and in three different categories to meet the guests’ requirements in the best way possible.

The main attraction of the hotel is the thermal bath, which awaits its guests with medicinal thermal water springing up from the depth of 900 metres.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Verseghy park 1.

www.hoteltisza.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app