Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Szolnokon, a Tisza partján elterülő Verseghy Park, a Szigligeti Színház, valamint a Verseghy Ferenc Gimnázium közvetlen szomszédságában található a Tisza Szálló és Gyógyfürdő.

A szálloda neobarokk stílusú épülete és berendezése máig őrzi a régmúlt emlékeit.

A Tisza folyóra és a színházra néző szobák három emeleten, és három-féle kategóriában hivatottak a vendégek igényeit minél jobban kielégíteni.

A szálloda fő vonzereje a török fürdőkre emlékeztető gyógyfürdő, mely több, mint 900 méter mélyről feltörő gyógyhatású termálvizével várja leendő vendégeit.

A fürdő három medencével rendelkezik, melyek 34°C, 37°C és 20°C-osak, utóbbi a szaunák utáni hideg fürdőzésre szolgál.

A gyógyfürdő a több mint 900 méter mélyről feltörő gyógyhatású termálvizet használja fel a betegek fizikoterápiás és balneoterápiás kezeléséhez is. A szálloda emeleti részen a reumatológiai szakrendelés és fizikoterápiás gyógykezelés mellett fogorvosi magánrendelő is működik.

Szintén itt vehetők igénybe a fodrászat, kozmetika és a szolárium nyújtotta szolgáltatások is.

5000 Szolnok, Verseghy park 1.

www.hoteltisza.hu

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app