Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Tisza Szálló és Gyógyfürdő

Az 1928-ban felépült szálloda és gyógyfürdő az elmúlt évtizedek alatt igazi magyar gasztronómiai hagyományt teremtett és ápolja ma is.

Különleges szerepet kapott a Szigligeti színház tőszomszédságában, hiszen bankettek helyszíne, költők és más művészek gyakorta felkeresett pihenő- és találkahelye is volt. Magát az épületet és a gyógyfürdőt Hegedűs Ármin okleveles építész tervezte neobarokk stílusban. A kivitelezést Dömény, Ehrich és Bede építési vállalkozók végezték. A festőien szép Tisza-parton található szálloda gyógyító hatású vizével már évtizedek óta kedvelt kirándulóhelye a városba érkező turistáknak.

A neobarokk stílusú szállóval közös épületben található a hajdani török időkre emlékeztető fürdő három medencével, melyek 34°C, 37°C és 20°C-osak, utóbbi a szaunák utáni hideg fürdőzésre szolgál. Az emeleti részen a reumatológiai szakrendelés és fizikoterápiás gyógykezelés mellett fogorvosi magánrendelő is működik.

Weboldal: www.hoteltisza.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app