Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisza-parti Nyár

Tisza-parti Nyár

A szolnoki nyár egyik legnagyobb eseménye a Tisza-parti Nyár programsorozat, melynek részeként igényes szórakoztató műsorokkal, koncertekkel és előadásokkal várják a szórakozni vágyó helybélieket és a városba látogató turistákat egyaránt.

A programsorozat figyelembe veszi a különböző korosztályok eltérő érdeklődését is. Mintaértékű a stílusok és fellépők változatossága, a műsorok jó ízlésű ötvözése, a helyi és országosan ismert előadók egymásmellettisége. A rendezvény által olyan élményt kínálnak a városi és a városba látogató közönségnek, melyben a stílusok váltakozása, a hagyományos és modern művészet találkozása, s a generációk egymásra találása egyaránt megvalósul.

Summer on the River Tisza

One of the most significant events of the Szolnok summer is the series of programmes called ‘Summer on the River Tisza’, during which high-standard entertaining shows, concerts and performances await the locals and the visitors to Szolnok.

This series of programmes takes the diverse interests of the different age groups into consideration. The variety of performers and styles, the professional arrangement of shows, the partnership of local and nationally well-known performers is unprecedented. Through this event the visitors – local people and tourists as well - can take part in a programme, which offers them an experience, in which the variety of styles, the mixture of traditional and modern art and the meeting of different generations become real.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app