Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Plaza

A Szolnok Plaza 2001 óta várja a vásárlókat, változatos üzleti kínálattal az épület három szintjén át. A különféle boltokban a nők, férfiak és a gyermekek is megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb ruhadarabokat, szolgáltatásokat és szórakozási lehetőségeket.
 
A ruházati üzletek minden ízlést, a moderntől a klasszikusig, kiszolgálnak. 
 
Természetesen minden vásárlást élvezetesebbé tesz egy kávé vagy egy finom falat, így ételudvarukban erre is találnak a vásárlók lehetőséget.  
 
A Cinema City 4 különböző teremben várja a filmes kikapcsolódás kedvelőit.
 
A vásárlóknak különféle ingyenes programlehetőségeket is biztosít a Plaza, valamint kényelmüket szolgálja a 24 órás biztonsági szolgálat és számítógépes épületfelügyeleti rendszer, illetve az őrzött parkolók egyaránt.
 
www.szolnokplaza.hu
5000 Szolnok, Ady Endre út 28/A.
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app