Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szigligeti Színház

Az országszerte ismert Szigligeti Színház egész évben izgalmas, magas színvonalú produkciókkal várja nemcsak a bérlettel rendelkező látogatókat, de azokat is, akik bérletszünetes előadásaikat kívánják megtekinteni. A szokásos Szilveszteri gálaműsort évről-évre a televízióban is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők.

A főépülettel szemben lévő, Szín-Mű-Hely névre keresztelt 90 férőhelyes kamaraszínház színpada széles repertoárral, kísérleti előadásokkal, kortárs drámákkal várja a műkedvelő közönséget.

www.szigligetiszinhaz.hu

Szigligeti Theatre

Szigligeti Theatre, which is well-known throughout the country, welcomes everyone by putting on exciting, high-standard plays: not just the season ticket holders but also those who want to see a single performance only. Also, the usual New Year Gala is broadcast by the television and can be watched by all those who are interested.

Opposite the main building the chamber theatre called Szín-Mű-Hely can be found, which awaits its audience with a wide repertoire, experimental performances and contemporary dramas.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app