Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő, játszótér

Szolnokon a 200 hektáros Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő kiváló szabadtéri programot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A parkerdő területén lévő vadasparkban. Magyarország vadfajait, házi- és hobbiállatait lehet megismerni. A parkerdő 11 kilométeres sétára, kerékpározásra és lovaglásra is alkalmas. Az út mellett elhelyezett tájékoztató táblák segítenek az erdei élet megismerésében. A sétaúton pihenőhelyek várják a kirándulni vágyókat. Az erdei sétaút mellett akácfából épített játszótér várja a gyerekeket. A környezetbe illő, Magyarország legnagyobb területű játszótere egyedülálló szórakozást kínál a gyerekeknek és természetközeli kikapcsolódást az egész családnak.

www.nefag.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app