Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szállodák éttermei

Garden Hotel Étterem

150 fős 1. kategóriájú légkondicionált éttermünk magas színvonalú kiszolgálással ad kitűnő lehetőséget üzleti és családi ebédek, vacsorák, valamint különböző rendezvények, állófogadások, eljegyzések, esküvők, ballagási ebédek lebonyolítására. Éttermünk a magyaros és a nemzetközi ízeket kedvelő vendégeinknek egyaránt kínál gasztronómiai élvezeteket.

www.gardenhotel.hu

Hozam Klub Étterem

A szállodával egy épületben található Védnöki Táblás Étterem kiválóan alkalmas állófogadások, konferenciák, megbeszélések, zártkörű ebédek, vacsorák lebonyolításához.

Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával, borkülönlegességekkel, a'la cart étkeztetéssel várja vendégeinket.

Vendégeink rendelkezésére áll 2 db 6 fős, egy 12-14 fős és egy 30 fős különterem.

Az Étterem és a különtermek is légkondicionáltak.

www.hozamhotel.hu

Kis-Tisza Étterem

A Magyar Szakácsok és Cukrászok Országos Szövetsége védnöki táblájával kitüntetett I. kategóriás éttermében a hagyományos magyaros és nemzetközi konyha ételspecialitásait kínálja. Az étterem befogadóképessége 250 fő.

www.hoteltisza.hu

Liget Hotel Étterem

50 fős éttermünk kellemes hangulatú, a Drink bár és a hozzá kapcsolódó látványterasz széles étel- és italválasztékkal várja az idelátogatókat. A szálloda tetőteraszáról egyedülálló panoráma tárul elénk.

www.ligethotelszolnok.hu

Semiramis Hotel Étterem

A Magyar utcára néző üvegportálos füst és szagmentes éttermünk kiegészítve a szivarszobával, és egy kis terasszal kényelmes, barátságos körülményeket biztosít Önnek és társaságának.

A magán vagy üzleti rendezvényeihez teremtenek zavartalan környezetet külön termeink, amelyek között 2 - 8 személyes és 10 - 60 személyes egyaránt található. Ön ezeket akár egy meghitt vacsorára akár bizalmas témájú üzleti ebédre is igénybe veheti, de nagyobb létszámú összejöveteleit is lebonyolíthat.

www.hotelsemiramis.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app