Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szálláshelyek

A Szolnokra külföldről, valamint belföldről érkező vendégeink számára városunk megannyi szálláslehetőséget kínál. A város turisztikai életében nemcsak az egészség-, aktív-, sport-, rokonlátogató-, illetve a falusi turizmus, de a konferenciaturizmus és a kulturális turizmus is egyre nagyobb hangsúlyt kap, melynek köszönhetően ezeket a lehetőségeket több, e célra alkalmas létesítmény is kiszolgál. 

Városunkba érkező vendégeinket szeretettel várjuk tehát impozáns négy-, illetve háromcsillagos szállodáinkba, panzióinkba, kempingjeinkbe, s ifjúsági táborunkba egyaránt.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app