Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Street workout pályák

A helyi ifjúságkutatások is megerősítik, hogy a szolnoki fiatalok körében népszerű szabadidős tevékenység a sport. A street workout (saját testsúllyal történő) edzés egyre elterjedtebb városunkban is. A 2013. évi diákközgyűlésen merült fel először a fiatalok részéről a „street workout” pályák építésének gondolata, melynek következtében a kezdeményezést a vezetés beépítette a város Ifjúsági Koncepciójába is.

A „street workout” pályák a játszóterek mellett közös programlehetőséget nyújthatnak az egész családnak, illetve önállóan is közösségi helyszínt teremthetnek a mozgásra vágyó gyermekeknek, fiataloknak, szülőknek és az idősebb korosztály számára egyaránt.
A pályák kiépítése egyszeri költségű és a későbbiek során bármikor bővíthető beruházás, melynek alacsony az üzemeltetési és fenntartási költsége.

Szolnokon jelenleg 5 db szabadtéri street workout pálya található (Tiszaliget, Széchenyi lakótelep, Szandaszőlős városrész és az Ispán körút), mely egész évben várja a sport szerelmeseit.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app