Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Strand, fürdő, wellness

Szolnok megannyi kikapcsolódási formát kínál a városba látogató kedves vendégek számára. Gondoljunk csak bele: fesztiválok, nagyrendezvények, aktívturizmus és még sorolhatnánk. Azonban ha kikapcsolódásáról beszélünk, nem szabad elfelejtenünk a turizmusnak azon formáját sem, mikor csak a hétköznapok, a munka világának minden búját-baját szeretnénk elfelejteni, és csak egyszerűen ki szeretnénk kapcsolni, nem gondolva semmire, csak magunkkal, esetleg családunkkal törődni, egyedül lenni vagy együtt lenni otthonunktól távol.

Amennyiben a passzív turizmust választják, de nem tudják még, hol is lehetne mindezt megvalósítani, úgy Szolnokot bátran ajánljuk Önöknek.

Jöjjenek el hozzánk, s élvezzék a kényeztetést, törődést, felfrissülést nemcsak wellness szállodáinkban, de fürdőinkben, strandfürdőnkben egyaránt!

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app