Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

SPAR, INTERSPAR

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon, és ezen idő alatt hazánk egyik meghatározó élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált.
 
A cég hálózatfejlesztése megalapítása óta töretlen. Jelenleg országosan több, mint 400 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR). 
A magyarországi SPAR 2012-ben kezdte meg családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel franchise típusú együttműködési programját, mely azóta is folyamatosan bővül.
 
Szolnoki SPAR szupermarketek:
5000 Szolnok, Ady Endre út 28/a. (Szolnok Plaza földszint)
5000 Szolnok, Ady Endre út 15. (Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás fölszint)
5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 25/a.
5000 Szolnok, Városmajor út 34.
 
A SPAR szupermarket a SPAR-csoport lakóhely közeli, döntően napi ellátásra szakosodott, minőségi kereskedelmi szolgáltatást nyújtó üzlettípusa. Ezek a SPAR szupermarketek nagyrészt 400-1.000 m2 közötti eladóterű kiskereskedelmi egységek. 
 
A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. 
 
A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező áru bevásárlási lehetőséget biztosítanak.
 
Szolnoki INTERSPAR hipermarket:
5000 Szolnok, Mátyás király út 29.
 
Ez a SPAR áruházlánc olyan lakóhely közeli, hipermarket jellegű áruháztípusát jelenti, mely a teljes élelmiszerkínálat mellett egyéb használati cikkek széles választékát is nyújtja, kedvező árszinten, egy helyen biztosítva a magas színvonalú napi- és nagybevásárlás lehetőségét is. 
 
Az INTERSPAR-ok gyalogosan és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetők, az autós vásárlókat pedig több száz ingyenes parkolóhely várja.
 
A 4–6 ezer m2-es eladótérrel rendelkező INTERSPAR hipermarketek mintegy 30 000-féle árucikket forgalmaznak, ennek közel kétharmadát a gazdag élelmiszer-választék – ezen belül attraktív frissáru kínálat – teszi ki. Emellett kaphatók az áruházakban elektromos és egyéb háztartási cikkek, játékok, ruházati cikkek, papír- és írószeráruk, textíliák, szezonális cikkek és más termékek.
 
Szolnoki SPAR szupermarket OMV-töltőállomáson:
5000 Szolnok, Thököly út 51.
 
Megnyíltak az első olyan SPAR express üzletek, melyek magyarországi OMV-töltőállomásokon kaptak helyet.
 
A SPAR és az OMV célja, hogy töltőállomásokon is elérhető legyen a SPAR minőség és választék.
 
Az új kiskereskedelmi egység megnyitásával a töltőállomáson az autósok a tankolás mellett akár napi bevásárlásaikat is gyorsan és egyszerűen elintézhetik. 
 
A SPAR express üzlet bőséges választékkal, a friss termékek széles skálájával várja vásárlóit. A kínálatban megtalálhatóak a csomagolt friss zöldségek és gyümölcsök, a különféle tejtermékek, a szeletelt és vákuumcsomagolt csemegetermékek, valamint a frissen sütött ropogós pékáruféleségek is.
 
www.spar.hu
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app