Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Semiramis Business Hotel

Semiramis Business Hotel

A Semiramis Business Hotel Szolnok belvárosában, a Tisza partjától néhány lépésre, a folyót és a főteret összekötő Magyar utcában található.

A szálloda kiemelkedően kényelmes és otthonos szobákat, lakosztályokat kínál a szállóvendégek részére. A nagyvonalúan kialakított belső terek, a minőségi bútorzatok és anyagok exkluzivitással veszik körül az odalátogatókat.

A hotel, vendégei számára lehetőséget biztosít továbbá reptéri transzfer igénybevételére is.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Magyar út 23.

www.semiramishotel.hu

Semiramis Business Hotel

Semiramis Business Hotel can be found in the centre of Szolnok just a stone’s throw away from the river Tisza in Magyar Street, which connects the river and the town centre.

The hotel offers exclusively comfortable, homely rooms and apartments to the hotel guests. The generously formed inner spaces, the high-quality furniture and upholstery surround the visitors with the feeling of exclusivity.

Airport transfer can also be arranged for the hotel guests.

Reserve now!

5000 Szolnok, Magyar út 23.

www.semiramishotel.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app