Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Séf randevú

Séf randevú

Július utolsó hétvégéje egy igazi varázslatos gasztrokulturális meglepetés, hiszen a 2015-ben hagyományteremtő céllal elindított „Séf randevú” című rendezvény nyitja meg kapuit. 

A július végi, augusztus eleji randevún az Aba-Novák Agóra előtt nemcsak emberek, hanem ízek és tájak is találkoznak egy helyen, ahol az érdeklődők nem csupán egy kellemes ebédet, netán egy ízletes vacsorát fogyaszthatnak el, de számos étterem kínálatából is válogathatnak, és séfek által készített ételkülönlegességeket kóstolhatnak meg. A nívós étkek mellé méltó koktélok, pálinkák, borok, kézműves sörök szerepelnek a kínálatban.

Rendezvous of Chefs

The last weekend of July is a real magical gastro-cultural surprise, because this is the time when the event called the Rendezvous of Chefs opens. It was started in 2015 to create a tradition. At the end of July or at the beginning of August not only people but also various tastes, and regions meet in one place outside Aba-Novák Agóra Cultural Centre, where not only can the visitors consume a pleasant midday or evening meal, but they can choose from the offers of various restaurants and taste delicious specialities prepared by chefs. Cocktails, different kinds of pálinka, wines, craft beers can be found on the menu to match the variety of high-standard dishes.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app