Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Praktiker

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, mely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Az első Praktiker áruház még Luxemburgban épült fel 1978-ban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc jött létre, mely kiterjedt Németországra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Romániára, Bulgáriára, Ukrajnára, Albániára és Magyarországra is.
 
Hazánkban 20 Praktiker áruház működik, melyek összesen mintegy 1400 munkavállalót foglalkoztatnak.
Ezek közül az egyik a szolnoki áruház, mely széles kínálatával a Felső Szandai réten, az Auchan és az Media Markt közvetlen szomszédságában várja kedves vásárlóit. 
 
Fontosabb információk: 
Megközelíthetőség: 
- Autóval: A városközpont felől déli irányban 442-es számú főúton.
- Busszal: Menetrend szerinti járatokkal 7, 7Y, 8, 8Y, 17 jelzésű autóbuszokkal.
A parkolóban, egyenletes elosztásban, fedett tárolókban található bevásárlókocsik 100,- forintos érmével használhatók. 
 
www.praktiker.hu
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1/A. 
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app