Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pelikán Vendégház

Pelikán Vendégház

A Pelikán Vendégház a város közepén helyezkedik el, a 2014-ben átadásra került Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közvetlen szomszédságában, de a Szolnok Pláza, valamint a Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás is a szálló 100 méteres körzetében található.
A jól felszerelt szobákkal rendelkező szálloda egész évben várja a kikapcsolódásra, pihenésre, felfrissülésre vágyó vendégeit.
A Pelikán Vendégháztól a Damjanich János Múzeum is könnyen elérhető gyalogosan, de a szálló központi fekvésének köszönhetően igaz ez szinte az összes látványosságra egyaránt.

5000 Szolnok, Jászkürt út 1.

Pelikán Guesthouse   

Pelikán Guesthouse    is located in the middle of the town, next to Aba-Novák Agóra Cultural Centre, and it was opened to the public in 2014, but Szolnok Plaza, Pelikán Shopping Centre and the Coach Station are also within 100 metres from the hotel.
The hotel welcomes its guests longing for relaxation, recreation and regeneration with well-equipped rooms all year round.
Damjanich János Museum is also within easy reach from the hotel, it is within walking distance. However, owing to the central position of the hotel, it applies to almost every sight.

5000 Szolnok, Jászkürt út 1.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app