Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás

A város szívében helyezkedik el, mindenki számára kényelmesen megközelíthető helyen a Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás. A bevásárlóközpont eddig a városban nem látott üzletekkel, kényelmi, kikapcsolódási funkciókkal várja az idelátogató embereket. 
 
A komplexumban megtalálhatók a legkeresettebb cégek, üzletek képviseletei, ezzel is segítve, hogy egy helyen, rövid időn belül minden fontos dolgunkat elintézhessük úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat. 
 
A Pelikán Bevásárlóközpont nagy hangsúlyt fektet a családokra, a mozgássérült látogatókra, és az idősebb korosztályra egyaránt. Az akadálymentesítésnek köszönhetően a mozgássérült látogatók is kényelmesen használhatnak minden lehetőséget a bevásárlóközpont területén.
 
A 14.000 m2-es, 4 szintes áruházban és autóbuszállomáson üzletek sokasága, étterem és kávézó fogadja az ide beérkezőket.
 
A Pelikán Bevásárlóközpont folyamatosan rendez családi programokat, melyeken nemcsak a gyermekek érezhetik jól magukat, hanem a család összes tagja is. A fiatalokat koncertek, színvonalas színpadi programok és sportesemények is várják.
 
www.pelikanbk.hu
5000 Szolnok, Ady Endre út 15.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app