Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Palacsintafesztivál

Palacsintafesztivál

A háromnapos nyár-eleji fesztivál helyszíne Szolnok városának kiemelkedő szépségű természeti értéke, az ország legnagyobb ökojátszótere, a Széchenyi Ökoturisztikai Parkerdő. A programsorozat, mint nagyszabású szabadtéri, családi rendezvény egyaránt gondoskodik kicsik és nagyok minőségi szabadidőtöltéséről.

A fesztivál fő témája a palacsinta, vagyis az a közkedvelt édes tészta, mely országonként más néven és más összetétellel, de világszerte kicsik és nagyok egyik kedvenc édessége. A hagyományőrző, játékos, zenés, kézműves, illetve gasztronómiai programok mellett országosan elismert zenekarok élő zenei koncertjeikkel szórakoztatják az érdeklődőket.

Pancake festival

The venue of this three-day early summer event is the remarkable natural treasure of Szolnok, the largest eco-playground of Hungary, the Széchenyi Eco-touristic Park Forestry. This series of programmes, which is a large-scale open-air free time and family event, provides quality spare time activities for both children and adults.

The focus of this festival is the pancake, i.e. the popular sweet dish whose ingredients vary from country to country, but which is one of the most favourite desserts of both children and adults worldwide.

Besides tradition-keeping, playful, musical, handicraft and gastronomic programmes are available and nationally recognised bands entertain the visitors with live concerts.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app