Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Őszi Művészeti Hetek

Őszi Szolnoki Művészeti Hetek    

Szolnokon mára már hagyományossá vált az az 1997-ben útjára indított őszi művészeti programsorozat, mely híressé tette a várost a zenebarátok és a művészetet szerető közönség körében. Budapest neve mellett Szolnoké is szerepel több világhírű művész noteszában, hiszen a főváros mellett csak a Tisza-parti városban adtak koncertet Magyarországon.

Nemcsak hangversenyek, de irodalmi és hagyományőrző műsorok is szerepelnek a november elejétől december elejéig tartó, közel egy hónapos programban, sőt, komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, népzenei estekkel és kiállításokkal is várják az érdeklődőket.

Autumn Artistic Weeks of Szolnok    

In Szolnok the autumn artistic programme series re-started in 1997 has become a tradition by now, which has made the town well-known among music lovers and among those who are interested in arts. Not only Budapest but also Szolnok can be found in the calendar of several world-famous artists, since beside Budapest it was only in Szolnok where they gave a concert within Hungary.

Not only musical concerts but literary and tradition-preserving programmes are included in the one-month programme of this festival taking place from the beginning of November to the beginning of December. Moreover, the visitors are most welcome to take part in theatrical performances, classical concerts, folk music evenings and exhibitions.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app