Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

OBI Szolnok

Az OBI egy európai hálózattal rendelkező barkácsáruházlánc, mely 1970-ben, Hamburgban nyitotta meg kapuit 870 négyzetméteren 12 munkatárssal. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálja.
 
Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között Európa otthonfejlesztési piacán. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket.
 
Az OBI vásárlóközönsége részben az egyéni vásárlókból (egyedül élők, családok, a legkülönbözőbb korcsoportú férfiak és nők), részben a hobbi barkácsolókból áll. 
Az OBI 1991-ben kezdte Németországon kívüli működését. Első olaszországi áruházának megnyitását követte az áruházlánc magyarországi megjelenése 1994-ben. Jelenleg Európa 11 országában (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Szlovákia) több, mint 650 áruháza van, ahol megközelítően 45 500 munkatárs dolgozik.
A szolnoki OBI áruház a Felső Szandai réten, az Auchan, a H&M és a Family Center közvetlen szomszédságában várja meglévő és leendő vásárlóit. 
 
Fontosabb információk: 
Megközelíthetőség: 
- Autóval: A városközpont felől déli irányban 442-es számú főúton.
- Busszal: Menetrend szerinti járatokkal 7, 7Y, 8, 8Y, 17 jelzésű autóbuszokkal.
A parkolóban, egyenletes elosztásban, fedett tárolókban található bevásárlókocsik 100,- forintos érmével használhatók. 
 
www.obi.hu
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 2.
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app