Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Néptánc Találkozó

Itt-Honi Népzenei és Néptánc Találkozó

A Szolnoki Népdalkör kezdeményezésében 2007-ben indult útnak az Itt-Honi Népzenei és Néptánc Találkozó programja. A november végi népzenei program kitűnő színtere a térség népzenével és néptánccal foglalkozó csoportjai találkozásának, a közönség pedig színes és szórakoztató formában élvezheti az élő népzenét és néptáncot.

In-Land Folk Music and Folk Dance Festival

The In-Land Folk Music and Folk Dance Festival was started on the initiative of the Folk song Circle of Szolnok in 2007. The festival, which is organised at the end of November, provides an excellent scene for the meeting of regional groups involved in folk music and folk dance. Furthermore, the audience can enjoy live folk music and folk dance in an entertaining form.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app