Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nemzetközi Versenytánc Gála

Nemzetközi Versenytánc Gála

A tánc szerelmesei 2014 óta minden év november végén tekinthetik meg a hazai és nemzetközi táncosok részvételével megrendezett gálát. Az egyedülálló rendezvényen nemcsak a magyar és a nemzetközi tánckiválóságok kápráztatják el a közönséget, hanem a szolnoki fiataloknak is kiváló lehetősége nyílik, hogy megmutathassák tehetségüket. Az esemény különlegessége, hogy a fellépő táncosokat a szolnoki Szimfonik Harsona együttes kíséri.

International Dance Competition Gala

From 2014 on dance lovers can attend this gala in November of every year. It is organized with the participation of Hungarian and international dancers. At this unique event the audience is impressed not just by the performance of highly professional Hungarian and international dancers, but the young dancers of Szolnok also have an excellent opportunity to show their talent. The speciality of this event is that the music for the dancers is provided by the symphonic trombone ensemble of Szolnok.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app