Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont

Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont

A Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont elhelyezkedésének és természeti adottságainak köszönhetően egy olyan egyedülálló hely, ahol mindenki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási formát. Szolnoktól 15 km-re, a festői szépségű Holt-Tisza partján, 7 hektáros területen alakítottak ki egy olyan kis szigetet, mely tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez.

A Központ 43 kényelmes, egyedien berendezett szobával, illetve apartmannal, családias étteremmel, remek, házias konyhával, számtalan szabadidős szolgáltatással, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja az odaérkezőket.

www.nairam.hu

5081 Szajol, Külterület, Hrsz.: 096/8

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app