Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Millér Panzió és Szabadidőpark

Millér Panzió és Szabadidőpark

2003 április végén nyitotta meg kapuit Szolnokon a Millér Panzió és Szabadidőpark. A Millér Panzió és Szabadidőpark kellemes zöldövezetben, a Tisza és a Millér főcsatorna által határolt területen található, Szolnok városközpontjától 5 percnyi autóútra.

Panzió, sportpályák és 150 fő befogadására alkalmas üvegpavilon várja a pihenni, sportolni és szórakozni vágyókat.

A Panzió 33 fő számára biztosít szálláshelyet két- és négy ágyas szobáiban, valamint apartmanjában. A kemping 60 férőhelyes, nemcsak szálláslehetőségekkel, hanem szolgáltatások széles választékával is várják az idelátogató vendégeket. A sportolni, mozogni vágyó vendégek éppoly tartalmasan tölthetik el szabadságukat, mint a pihenni vagy szórakozni vágyók.

5000 Szolnok, Millér

www.millerpart.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app