Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Media Markt

Több, mint 35 éves fennállása alatt, Magyarország és Európa piacvezető elektronikai kiskereskedőjeként a Media Markt márkanév összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Legyen szó online, vagy az áruházban történő vásárlásról, a Media Marktban kényelmesen és egyszerűen juthatunk hozzá több tízezer gyártó termékeihez.
 
Számukra kiemelten fontos, hogy ügyfeleik úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületük nyújtotta kényelemről, vagy az áruházak segítő és támogató légköréről, mindig arra törekszenek, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő szituációkra adott választ, megoldást adhassanak. Széles árukészletük, 10 milliós pótalkatrész kínálatuk az alap, erre építik rá kollégáik segítőkészségét, a barátságos légkört, az áruházaikban elérhető, további szolgáltatásaikat.
 
Céljuk, hogy versenyképes árak, valamint vonzó ajánlatok és akciók mellett a náluk vásárlók azt érezzék, hogy a Media Marktban vásárolni nyugalom és élmény. Hisznek abban, hogy ha vásárlóik számára élménnyé teszik a vásárlást, legközelebb is őket választják majd.
 
A Media Markt Európa piacvezető műszaki kiskereskedőjének, a MediaMarktSaturn csoportnak a tagja, mely 15 országban, több, mint 1000 áruházzal van jelen. 
Ezek közül az egyik a szolnoki áruház, mely széles kínálatával a Felső Szandai réten, az Auchan és a Praktiker közvetlen szomszédságában várja kedves vásárlóit. 
 
Fontosabb információk: 
Megközelíthetőség: 
- Autóval: A városközpont felől déli irányban 442-es számú főúton.
- Busszal: Menetrend szerinti járatokkal 7, 7Y, 8, 8Y, 17 jelzésű autóbuszokkal.
A parkolóban, egyenletes elosztásban, fedett tárolókban található bevásárlókocsik 100,- forintos érmével használhatók. 
 
www.mediamarkt.hu
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app