Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Liget Hotel

Liget Hotel

A Liget Hotel városunk egyik legszebb zöldövezetében, a Tiszaligetben található, ahonnan a városközpont 15 perc sétával könnyel elérhető.

A háromcsillagos, jól felszerelt, klímás, kényelmes szobákkal, konditeremmel, magyaros és nemzetközi ételspecialitásokat kínáló étteremmel rendelkező szálloda egész évben várja a kikapcsolódásra, pihenésre, sportolásra vágyó vendégeit, de üzleti összejövetelek, rendezvények lebonyolításának is kiváló otthona.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

www.tiszaligetkft.hu

Liget Hotel

The Liget Hotel can be found in one of the most beautiful green belts of Szolnok called Tiszaliget, and it is just a 15-minute walk from the town centre. This three-star hotel with well-equipped, air-conditioned, comfortable rooms, with a gym and a restaurant offering Hungarian and international specialities welcomes guests all year round offering relaxation and sport facilities, but it is just as well suitable venue for holding business meetings and events.

Reserve now!

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

www.tiszaligetkft.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app