Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ifjúsági szállások

Turisztikai és Szabadidő Központ

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének legcsodálatosabb részén, a Tiszaliget legvégén várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat az Alföld legnagyobb, 320 férőhelyes ifjúsági tábora, a Turisztikai és Szabadidő Központ.

A 16 hektáros bekerített terület ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, általános-, középiskolás és családi kirándulásoknak. A fenyő és platán fák árnyékában edzőtáborok, főiskolás és egyetemista gólyatáborok, erdei iskolák is otthonra lelhetnek. A tábor előadótermei egész évben ideális feltételeket kínálnak átképzésekhez, több napos tréningekhez, konferenciákhoz, kertjében akár több ezer fős szabadtéri rendezvényekhez is. Aki persze "csupán" pihenni szeretne, az is megtalálhatja számítását.

A Turisztikai és Szabadidő Központ területén sportpályák csábítják focizásra, kézilabdázásra, kosárlabdázásra a mozgás szerelmeseit, vagy épp kerékpárt bérelve bejárhatják Szolnokot és környékét.

5000 Szolnok, Tiszaliget, Pf.:178.
www.turisztikaikozpont.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app