Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hozam Hotel

Hozam Hotel

Szolnok belvárosának egyik legcsendesebb utcájában található a Hozam Hotel.
A minikonyhával felszerelt, légkondicionált szobákat kínáló szálloda összesen ötszintes, a hotelrész emeleteit a négy évszakról nevezték el. A Tavasz a földszint, a Tél a harmadik emelet, az emeletek közötti közlekedést pedig panorámalift segíti.

Az alagsorban pezsgőfürdővel ellátott medence, nedves és száraz szauna, kondicionáló- és masszírozó terem, illetve szolárium szolgálja a felfrissülést.

Foglaljon most!

5000 Szolnok, Mária út 27.

www.hozamhotel.hu

Hozam Hotel

The Hozam Hotel can be found in one of the quietest streets of the town centre. The hotel offering air-conditioned rooms equipped with a mini kitchen has five floors. The floors are named after the four seasons. The ground floor is called Spring, the third floor is called Winter and the transfer between floors is carried out by a panorama lift

In the basement there is a Jacuzzi, wet and dry saunas, a gym, a massage room as well as a solarium to help the guests regenerate.

Reserve now!

5000 Szolnok, Mária út 27.

www.hozamhotel.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app