Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városi tanévnyitó Szandaszőlősön

 • Városi tanévnyitó Szandaszőlősön
 • Városi tanévnyitó Szandaszőlősön
 • 2021-08-30

  Idén a Szandaszőlősi Általános Iskolában tartotta városi tanévnyitóját Szolnok önkormányzata. A művelődési házban megtartott ünnepségen részt vett Szalay Ferenc polgármester, dr. Kállai Mária parlamenti képviselő, valamint Györfi Mihály alpolgármester.

  Ahogyan az lenni szokott, a leendő elsősök bevonulása volt a tanévnyitó legjobban várt pillanata, a megilletődött gyerekek a szülők, pedagógusok és vendégek tapsa közepette érkeztek meg.

  Dr. Kállai Mária parlamenti képviselő többek között a jelenléti oktatás fontosságáról beszélt, s gratulált az augusztus 20-i állami ünnepség alkalmából kitüntetett iskoláknak, pedagógusoknak.

  Mint mondta, nagyon fontos, hogy hazánkban remekül sikerült az oltási program, így lényegesen biztonságosabb az évkezdés, mint egy esztendővel ezelőtt. Ennek fényében a képviselő elsősorban jó egészséget kívánt mindenkinek az előttünk álló tanévhez.

  A szünidőben a tankerület számos kisebb-nagyobb felújítást végeztetett el a megyeszékhely iskoláiban, összesen 50 millió forintot költött erre a célra, így az iskolaépületek felkészültek várhatják a szerdai tanévkezdést.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Nagyon sok javaslat érkezett: Szolnok hőseit díjazták a városházán

  2021-09-02

  Szalay Ferenc polgármester nyáron tette közzé a Szolnok Hőse felhívást, melynek célja az volt, hogy tükrözze azt a széles társadalmi összefogást és ezen belül egyes személyek, illetve közösségek erőfeszítéseit, amelynek köszönhetően együttes erővel sikerült felülkerekedni a pandémia első, második, illetve harmadik hullámán.

  Átadták a legrangosabb városi díjakat

  2021-09-02

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban szerdán este a Szolnok díszpolgára cím mellett számos elismerést vehettek át az érintettek. 

  Koszorúzás Szolnok napja alkalmából

  2021-09-01

  Évek óta hayomány, hogy Szolnok napja alkalmából a város több pontján is koszorúznak. Az idei első alkalom a Széchenyi lakótelepen volt, ahol a Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sportegyesület szervezett megemlékezést.

  Kezdődik a Horog út felújítása

  2021-08-31

  Az előzetes terveknek megfelelően folytatódik Szolnokon az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program. 2021. szeptember 1-én, szerdán megkezdődnek a Horog út útfelújítási munkái. Az építési munkák több építési ütemben valósulnak meg, időszakos forgalomkorlátozásra is számítani kell.

  Ebek kötelező veszettség elleni védőoltása

  2021-08-31
  Az ebek 2021. évi kötelező védőoltása Szolnok városában az alábbi helyeken és időben kerül végrehajtásra.