Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Ügyfélszolgálatot nyitott a Szolnok Televízió

2017-11-13

Egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Szolnok Televízió: ügyfélszolgálati irodát nyitott a az Agóra közben. Az előzményekről és az iroda által kínált szolgáltatásokról Pogány Attila vezérigazgató beszélt hétfőn az ünnepélyes megnyitón.

A több mint 30 éves Szolnok Televízió jelenlegi helyére, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központba 2015 novemberében költözött és mostanra valóra vált a televízió egy régi álma, hogy ügyfélszolgálati irodát nyithat, ezzel is közvetlenebb kapcsolatba kerülve partnereivel, hirdetőivel, a nézőkkel – mondta Pogány Attila.

Nagyon sokat jelent, hogy a városi televízió ezentúl még több embert ér el – kezdte köszöntőjét Szalay Ferenc polgármester. Mint mondta, a Szolnok Tv teljesen költözése teljes műszaki megújulással és így látványos minőségi változással is járt, a fejlődés következő állomása pedig a nézőkkel való kapcsolatteremtés egy másik formája, az ügyfélszolgálati iroda megnyitása.

Az ügyfélszolgálati iroda hétfőtől csütörtökig 9-től 16 óráig, pénteken pedig 9-től 15 óráig tart nyitva. Itt értékesítő és üzletkötő munkatársak – a hirdetések felvétele mellett – szaktanácsokkal is szolgálnak, segítenek cégre, vállalkozásra, szolgáltatásra és egyénre szabva a legmegfelelőbb hirdetési formát és a legmegfelelőbb időpontot, műsorsávot kiválasztani.

Az ügyfélszolgálati irodában nem csak a cégek képviselőit várják, de a lakosság előtt ugyancsak nyitva állnak ezek a lehetőségek: amennyiben valaki szeretné pl. saját lakását, házát, műszaki berendezéseit, bútorait eladni, hatékony hirdetési formát választ.

Erre a legmegfelelőbb megjelenési forma a Képes Képújság, amely hosszú évek szünetét követően ismét visszatér a Szolnok Televízió képernyőjére, újabb felületet biztosítva lakossági és céges hirdetőknek, mindemellett helyet kapnak benne közérdekű információk, műsorajánlók egyaránt.

A képújságban egy- vagy többoldalas, szöveges és fényképes hirdetések jelennek meg. Az egyes oldalak 30 másodpercenként váltakoznak, így az adott oldalak a fő műsoridőn túl 20-25 percenként kerülnek újra képernyőre, tehát naponta 15-20 alkalommal láthatók. Apróhirdetés megrendelésére is lehetőség van, mely maximum 3 képet is tartalmazhat. De kész hirdetés is leadható. A Képes Képújság naponta 0 órától 6 óráig, 10-től 12 óráig, 13-tól 17 óráig és 23-tól 24 óráig látható.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Lengyel vendégek érkeztek advent harmadik gyertyájának meggyújtására

2017-12-16

Végre igazán kedvezett az időjárás szombaton, így zsúfolásig megtelt advent harmadik gyertyájának meggyújtására a Kossuth tér. A délután érdekessége, hogy a lengyel nemzeti televízió, a TVP Polonia is készített egy összeállítást a Szolnokon zajlól, a helyi lengyel kisebbséghez kapcsolódó eseményekről.

Szolnoki csipkecsokoládé

2017-12-14

Vajon hányan tudják, hogy Szolnok nemcsak az ízletes gulyásáról, a kiváló habos isleréről vagy a gyönyörű tiszavirágzásról híres?

Utolsó idei ülését tartotta a közgyűlés

2017-12-14

Ünnepi pillanatokkal indult Szolnok önkormányzatának idei utolsó közgyűlése. A Szeretet házhoz megy program immár hagyományos a megyeszékhely életében, ekkor a város rászoruló családoknak juttat többek között tartós élelmiszert tartalmazó csomagot. Az ajándékot középiskolás diákok viszik el a címzetteknek, őket indította útnak Szalay Ferenc polgármester a közgyűlés elején.

Jobbnál-jobb ötletek a diákközgyűlésen

2017-12-13

Picit megilletődve, de felkészülten és komolyan foglaltak helyet szerdán délelőtt a városháza dísztermében a diákközgyűlés résztvevői. Az ülés tartalmas gondolatokat, ötletes kezdeményezéseket hozott, így a véleménycserének valódi terepévé vált.

Folytatódnak a járdafelújítások a Széchenyi lakótelepen

2017-12-12

A tél sem akasztotta meg a Széchenyi lakótelepen egymást követő beruházásokat, fejlesztéseket. A múlt héten kezdődött el, s várhatóan e hét végére már be is fejeződik a járdafelújítás a Széchenyi körút Győrffy István út előtt haladó szakaszán – tájékoztatott Tasnádi Zoltán önkormányzati képviselő.