Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Figyeljünk egymásra!

 • Figyeljünk egymásra!
 • Figyeljünk egymásra!
 • 2021-02-12

  A hét végére még jelentősebb lehűlés várható, mely fokozott kockázatot jelent az egyedül élő idős embereknek, a szociálisan rászorulóknak és a fedél nélkül élőknek. Ebben az időszakban a hajléktalanok, idősek és egyedül élő emberek a legveszélyeztetettebbek. Intézmények és magánszemélyek összefogására van szükség ahhoz, hogy közülük minél kevesebben kerüljenek krízishelyzetbe.

  Kérjük a lakosság segítségét, hogy amennyiben nehéz helyzetben lévő szolnoki (hajléktalan, fűtetlen lakásban élő, ellátatlan) embertársunkról szerez tudomást, az alábbi telefonszámok valamelyikén jelezze azt:

  -        hajléktalan ember esetében a 20-440-5559 (éjjel-nappal hívható) telefonszámon,

  -        nehéz szociális helyzetben lévő, fűtetlen lakásban élő, egyedülálló emberről a 80-620-002 (éjjel-nappal hívható) telefonszámon tehetnek bejelentést.

  Külön kiemelve kérjük, hogy figyeljenek oda idős embertársaikra, szomszédaikra!

  A szokatlanul hideg időjárás nem csak az embereknek jelenthet veszélyt, de háziállatainknak, kis kedvenceinknek is. Kérjük, figyeljenek oda rájuk, ha sétáltatni viszik őket, ha pedig ház körüli állatokról van szó, gondoskodjanak arról, hogy a leghidegebb napokon legyen hova elhúzódniuk.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Kormányzati támogatást kap a Sportcentrum

  2021-03-01

  Százhuszonhárommillió forint támogatást kap a magyar kormánytól a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak enyhítésére - jelentette be dr. Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke.

  Újjászületett az Aranyi úti bölcsőde

  2021-03-01

  Újra vidám gyermekzsivaj tölti be az Aranyi Sándor úti - mától a Borsószem nevet viselő - bölcsődét. Az energetikai és infrastrukturális fejlesztésen átesett intézményt még a beköltözés előtti utolsó napokban is csinosítgatták a gondozónénik és munkatársaik, hogy a lehető legszebb környezet fogadja hétfőn reggel a bölcsiseket.

  Vállalkozók figyelem, fontos határidő jár le holnap!

  2021-02-24

  Az iparűzési adót érintő ötven százalékos előlegkedvezmény igénybevételéhez egy nyilatkozatot kell elektronikusan beadni a NAV-on keresztül a székhely és telephely szerinti önkormányzati adóhatósághoz. HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 25. CSÜTÖRTÖK!

  Közös ügyünk az állatvédelem! - kerekasztal beszélgetés Szolnokon

  2021-02-24

  Szolnok volt a 7. állomása annak a kerekasztal beszélgetésnek, amelyet Ovádi Péter miniszteri biztos kezdeményezett állatvédelem témában.

  Új lehetőségek a megyei parasportolók előtt

  2021-02-22

  2017. decemberében döntött az országgyűlés arról, hogy február 22. a parasport napja. Azóta minden évben ezen a napon fókuszba kerül a parasport, a parasportolók. Ehhez kapcsolódva írtak alá hétfőn Szolnokon egy háromoldalú megállapodást, amely magasabb szinte emeli a parasportot űzők lehetőségeit a megyében.