Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Garden Hotel Wellness és Konferencia

Garden Hotel Wellness és Konferencia

Szolnok város egyik legszebb zöldövezetében, a Tiszaligetben található a négycsillagos Garden Hotel Wellness és Konferencia szálloda, mely családi, baráti, üzleti összejövetelek kiváló helyszíne.
Légkondicionált szobáikban televízió, minibár és internet-csatlakozási lehetőség szolgálja az odalátogató vendégek kényelmét, első osztályú légkondicionált éttermük pedig a magyaros és nemzetközi ízeket kedvelő vendégeik számára egyaránt nyújt gasztronómiai élvezeteket.   

Egy fárasztó nap után nemcsak úszómedence, élménymedence, pezsgőfürdő, finn-, aroma-, infraszauna és gőzkabin, de kondicionáló terem, masszázs és szolárium is várja a kikapcsolódni, felfrissülni vágyó szállóvendégeket.

A wellness mellett kialakított napozóterasz és a gyermekek számára kialakított játszótér szintén a vendégek kellemes időtöltését szolgálja.

Foglaljon most!

www.gardenhotel.hu

5000 Szolnok, Tiszaliget

Garden Hotel Wellness and Conference

The four-star Garden Hotel Wellness and Conference can be found in one of the most beautiful green belts of Szolnok called Tiszaliget. It is an excellent scene for celebrations of family or friends and is also suitable for business meetings. The air-conditioned rooms are equipped with a TV, a minibar and Internet connection to make the guests’ stay as comfortable as possible. The high-class air-conditioned restaurant offers Hungarian and international dishes on the menu to make the meals a gastronomic experience for the guests.

After a hard day not only a swimming pool, experience pool, Jacuzzi, Finnish, aroma and infra saunas and steam cabins are available, but also a gym, massage and solarium welcome the hotel guests.
Besides the wellness section, a sunbathing terrace and a playground for children add to the comfort of the guests.

Reserve now!

www.gardenhotel.hu

5000 Szolnok, Tiszaliget sétány

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app