Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Filmfesztiválok

Filmfesztiválok

A komoly hagyománnyal rendelkező, kétévente ősszel megrendezett Nemzetközi Tudományos Filmfesztiválra a tudományos témájú dokumentumfilmek, természetfilmek, animációs filmek mellett számos kapcsolódó programmal, zenei eseménnyel, kiállítással és könyvbemutatóval is várják az érdeklődőket. 

A minden második év őszén megrendezett Nemzetközi Képzőművészeti Filmfesztivál több, mint a filmek versenye, rangos képzőművészeti kiállítások, kulturális események, valamint tanácskozások kapcsolódnak programjához. 

A filmfesztivál a mai napig lehetőséget biztosít országon belüli és kívüli filmes szakemberek találkozójára, az értékek cseréjére és a filmek megmérettetésére egyaránt.

www.tiszamozi.hu

Film Festivals

The International Scientific Film Festival, which is organized in autumn every second year, looks back on an old tradition. The visitors can choose from scientific documentaries, nature films and animated films and also they can take part in a number of related programmes, musical events, exhibitions and shows.

The international Fine Arts Film Festival, which is organized in autumn every second year, is more than just a competition of films. Reputable fine arts exhibitions, cultural events as well as discussions are connected to its programmes.

To the present day the festival gives a good opportunity for Hungarian and international film experts to meet, exchange values and rate films.

 

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app