Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Fellépők

 

Mezei Eszter

2005-ben szerzetem mesteri diplomát a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán, majd elvégeztem a sportedzői OKJ-s tanfolyamot. Versenyszerűen tornáztam, sport aerobikoztam és magyar bajnok voltam junior fitness versenyen.

Diploma megszerzése után óceánjáró luxus hajókon dolgoztam, mint fitness manager. Itt találkoztam először a Pilates-szel. Első tanfolyamomat Londonban végeztem a Mulitrax LLC-nél, majd hazatérve a Pilates Institute-nál honosítottam tanulmányimat.

Zumba® Jammerként nemzetközi fitness fesztiválokon és rendezvényeken rendszeresen lépek fel.

A Piloxinggal másfél éve találkoztam Németországban. Tavaly megszerveztem Magyarország első oktatói workshop -ját, Piloxing prezenter voltam a Fittaréna és a Coca-Cola Testébresztő és a Nivea Tour 2015 rendezvényen.

Master Trénerként a magyarországi Piloxing® Oktatói Workshop-okat szervezem és oktatom a leendő instruktorokat!

Szolnok a szívem csücske, itt nőttem fel és boldog vagyok, hogy a szolnoki csapat az edzői pályafutásom legjobb és leglelkesebb csapata!

 

Szathmáry Alexandra

A nevem Szathmáry Alexandra, aerobic edzőként dolgozom 7 éve.
Azt hiszem, több vagyok a vendégeimnek egy átlagos edzőnél. Közvetlen személyiségemnek köszönhetően szeretem kicsit jobban megismerni őket. A személyes kapcsolatok révén még inkább átérzem mire vágynak, milyen a hangulatuk, mi az, amit szeretnének kihozni magukból.

Az én kedvenc "fittikém" jókedvű, életvidám és energikus. Nem lazsál, hanem keményen dolgozik az edzésen és az edzőtermen kívül is fitt életet él.
Célom, hogy közösen közelebb kerüljünk ahhoz a tükörképhez, aki szívesen fog Rád visszamosolyogni, akár a kedvenc fürdőruhádban is.

Egy olyan közösség tagja leszel, ahol az évek alatt, több mint 500 órával a hátunk mögött, szerény becsléssel, együtt 3 millió kcal-t égettünk el a fittikékkel. Ha ebből a csapatmunkából Te is vállalsz egy kis részt, akkor meglesz az eredmény!

Várlak a Fitform edzéseken!
És az Egészségnapon!

A heti aktuális órarendet a Facebookon találod!
https://m.facebook.com/FitformAerobic/

 

Zsolnai Tamás

Zsolnai Tamás táncos, tánctanár, koreográfus és 5. éve hivatásos ZUMBA oktató, 3 éve nemzetközi szinten.
Versenytáncos múltja során 3 tíztánc országos bajnokságot nyert, emellett számos hazai és határon túli verseny bajnoka volt. Táncművészeti Egyetemet végzett.
ZUMBA Instruktorként Magyarország szinte minden ZUMBA állomására eljutott már, illetve turnézott Európa több országában (Spanyolország, Szlovákia, Románia…), Kelet-Ázsiában (Taiwan), és Amerikában (Los Angeles).

 

Kiss Mónika

Olyan órát szeretnék tartani Nektek, ami feltöltődés a lelkünknek, kihívás a testünknek, mosoly az arcunknak, energia az életünknek.

Velem lesznek a szívemhez közel álló zenéim, minden edzői és prevenciós tudásom ahhoz, hogy a gerincünk statikáját, mozgását és dinamikáját biztosító izmokat megdolgoztassuk. Ez tudjátok mit jelent ennél egyszerűbben fogalmazva? 

Vizes pólókat, remegő izmokat, kellemes fáradtságot az óra után. ( ….és nemcsak a gerinc körül)

Lányok! Vasárnapi főzés és ebéd helyett, hozzátok el a férfiakat is! Mutassuk meg nekik, hogy létezik olyan “ugri-bugri” is, ami nekik is kihívás!

Sportolj Szolnok, várlak!

 

Vigh Beáta

Vigh Beáta vagyok, 5 éve aerobic edző.

Edzői pályámat Zumba és alakformáló órák tartásával kezdtem. Jelenleg Tószegen és Szolnokon (keddenként 18.15-től az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban) vannak rendszeres edzéseim.

Idén februárban a Feminális Fesztiválon már találkozhattak az érdeklődők velem és a deepWORK tréninggel.

A deepWORK számomra 2 éve lett "szerelem". Miért? 

Mert alapjaiban más, mint egy szokványos fitness óra. Holisztikus-funkcionális edzésforma, fizikai és mentális tréning egyszerre.

Erő és dinamizmus jellemzi. Pörgős, intenzív, kőkemény, ugyanakkor a gyakorlatok felépítésének köszönhetően a kevésbé edzettebbek is bátran kipróbálhatják. 

Mint az élet minden területén, itt is a lényeg az, hogy lépd át a határaidat! Bár a komfortzóna kényelmes, ott semmi nem történik! Ezért azon vagyok, hogy a vendégeimet minden órán kibillentsem onnan!

Szeretettel várok Mindenkit az óráimon és az Egészségnapon!

Facebook oldalam: www.facebook.com/workhardteamfitness

Rubint Réka

2008-as év személyi edzője

2009-2010-2011-es év Abszolút Elit Prezentere

2012-es év „Az egészséges életért” MOMOT díjának tulajdonosa

2012-2013-as év Női oktatója és edzője

2013-as Ország Boltja verseny egyik nyertese

2013-as Fittségért díj tulajdonosa

2015-ös év női oktatója

2016-os év női oktatója

2017 JOY Social Media Award – Fitt vagyok kategória

emellett, a 7 éves ALAKREFORM Brand megalapítója, az UPDATE társtulajdonosa, az Update rendszer abszolút követője, 3 gyermek édesanyja.

Nagy Adrienn

2011-ben Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem a sportedzői OKJ-s tanfolyamot.

2011-ben Zumba Instuktor képzésen vettem részt.

Dream Dance Mazsorett és Tánc egyesületemmel több Magyar Bajnoki és külföldi Európa bajnok címet szereztem.  Olaszországi nemzetközi fesztiválom legjobb koreográfia és - előadásmód címmel gazdagodtam.

2017.08.20-án Nemzeti ünnepünk alkalmából Zagyvarékasért Érdemérmet kaptam a Kiemelkedő Sport és Közösségi munkámért.

Jelen pillanatban Szolnokon, Zagyvarékason és Szászberken tartok aerobik és mazsorett órákat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy heti 2 alkalommal hétfőn és csütörtökön 18:00-19:00-ig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Egészség fejlesztési Irodája támogatásával ingyenes aerobik órákat tartok a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskolában (Szolnok, Baross utca 43.) felnőtteknek már 3. éve. Várom a mozogni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

Rendszeresen csatlakoztam már Sport és Egészségnapokhoz Szolnokon és a Megyében.

Várlak most is az Egészségnapon 14:45-től és az edzéseimen!

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app