Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Family Center

Céljuk, hogy vidéken is elérhető közelségbe hozzák az olyan népszerű üzleteket, mint a Deichmann, a New Yorker, a C&A, a Takko, a Müller stb.
 
Teszik mindezt egy családbarát közeg kialakításával, hogy közben a vásárló elkerülhesse a belváros és a plázák zaját, és kellemes környezetben válogathasson a szebbnél szebb ruhák, a divatos lábbelik és a színes játékok közül, mindent beszerezhessen a sportoláshoz vagy a szabadidő eltöltéséhez, s hogy helyben találjon meg népszerű drogériákat és élelmiszer áruházakat.
A Family Center a Felső Szandai réten, az Aldi, az OBI, a H&M és az Auchan közvetlen szomszédságában várja meglévő és leendő vásárlóit. 
 
Fontosabb információk: 
Megközelíthetőség: 
- Autóval: A városközpont felől déli irányban 442-es számú főúton.
- Busszal: Menetrend szerinti járatokkal 7, 7Y, 8, 8Y, 17 jelzésű autóbuszokkal.
 
www.family-center.hu 
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 
 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app