Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Európa Étterem Rendezvény és Vendégház

Európa Étterem Rendezvény és Vendégház

Az Európa Étterem Rendezvény és Vendégház csendes, nyugodt környezetben található, közel a Tisza parthoz, a város szívéhez.

A Vendégház szobái jól felszereltek, és árai elérhetőek a város felsőoktatási intézményébe látogató hallgatók számára is.

Az étterem igényesen összeállított menükínálatával – nevéből adódóan - nemcsak a magyar konyha hagyományos ételeivel kínálja vendégeit, hanem a nemzetközi gasztronómia jellegzetességeivel is megismerteti az ide ellátogatókat.

www.europaetterem.hu

5000 Szolnok, József Attila út 83.

Europe Restaurant Event and Guesthouse 

The Europe Restaurant Event and Guesthouse  is located in a nice and quiet environment, near the river Tisza and the town centre.

The rooms of the guesthouse are well-equipped and the prices are affordable even for the students of the town who are doing their studies in the institution of higher education of Szolnok.

The restaurant, as its name shows, has not only the traditional dishes of the Hungarian cuisine, but also the specialities of international gastronomy on the menu.

5000 Szolnok, József Attila út 83.

www.europaetterem.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app