Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Decathlon

A Decathlon neve egyet jelent a sport szeretetével, s számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek szintén népszerűsítik a mozgást: ezt a célt szolgálják műhelyeik, a termékek személyessé tételét célzó szolgáltatások, valamint a választható finanszírozási módok és az ajándékkártya is.

A Decathlonnál 1000 munkatárs dolgozik Magyarországon és több, mint 60 000 ember világszerte, kiknek szenvedélyük a sport, kik nap, mint nap hozzájárulnak vásárlóik elégedettségéhez, és kik a vállalat legfontosabb „vagyonát” képezik.

A szolnoki Decathlon áruház a Felső Szandai réten, az Auchan, és a Media Markt közvetlen szomszédságában várja meglévő és leendő vásárlóit.

Fontosabb információk:
Megközelíthetőség:
-    Autóval: A városközpont felől déli irányban 442-es számú főúton.
-    Busszal: Menetrend szerinti járatokkal 7, 7Y, 8, 8Y, 17 jelzésű autóbuszokkal.

www.decathlon.hu
5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app