Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Damjanich János Múzeum

Damjanich János Múzeum

Szolnokon 1933-ban alakult a városi múzeum, mely 1952-ben kapott helyet a Kossuth téren álló szép klasszicista épületben. 1962-től a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Múzeumok Igazgatóságának központja. Itt őrzik a megye teljes régészeti, képzőművészeti és a legnagyobb néprajzi, történeti gyűjteményét. Az elmúlt közel tíz évben új, „látogatóbarát” programok, múzeumpedagógiai foglalkozások kialakításával igyekszik az intézmény a közönség igényeit figyelembe véve, a látogatókat mindjobban bevonni a múzeumi tevékenység rejtett titkaiba.

www.djm.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app