Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bicskás Székely Fogadó

Bicskás Székely Fogadó

A Bicskás Székely Fogadó szép, csendes környezetben, Szolnok város zöldövezetében, a Tisza folyó és a Holt-Tisza közvetlen szomszédságában található.

Jól felszerelt vendégházaikban számos szobával, továbbá apartman jellegű szobáikkal várják a pihenni vágyókat.

A szállás edzőtáborozók, kiküldetésben lévő alkalmazottak, üzletemberek, turisták, lakodalmi vendégek elszállásolására is alkalmas.

Éttermükben pedig nemcsak ínycsiklandó menükínálattal, hanem á la carte kiszolgálással is várják leendő vendégeiket.

5000 Szolnok, Tölgy út 7-9.

www.alcsifood.hu

Bicskás Székely Inn   

Bicskás Székely Inn can be found in a nice and quiet environment, in the green belt of Szolnok, near the river Tisza and the backwaters of the Tisza.

The well-equipped guesthouses offer a number of rooms and apartment-like rooms to guests who wish to have a relaxing time.

Also, the hotel provides suitable accommodation for those who are taking part in a training camp, or are away on business, or are businessmen, tourists or wedding party guests.

The restaurant offers the guests not only very delicious dishes, but also á la carte service.

5000 Szolnok, Tölgy út 7-9.

www.alcsifood.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app